Hilsninger jeg har fått i min gjestebok ved Kåre Roger sin bortgang
 

04.10.2007

Hei, kjære Bente.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke min sorg ovenfor deg,
men min sorg over at Kåre Roger er borte er for stor
til at jeg kan sette ord for det.
Jeg savner han ,
og tenker på han hver eneste dag.
Han var helt spesiell, men det vet du jo.
Kåre Roger var en gutt alle ble glad i,
det skal du vite!

09 .09.2007

Hei.
Har vært innom siden din mange ganger og tatt noen av bildene de er veldig fine tenker ofte på han.(var i begravelsen hans) hvis du ikke husker meg så var jeg sammen med kåre-Roger det året han gikk på kjelle vgs. Likte han veldig godt og deg du var en veldig hyggelig dame. jeg har helt siden han gikk bort har jeg alltid hat lyst til og skrive til deg. Har vært vært på graven hans. Grav stenen var veldig fin. Ha en fin uke!
Klem fra lise.

Hei på deg bente N Martinsen
Det var en sterk lesning om din kjære sønn Kåre Roger. jeg har lest dette i avisene i Norge fra før av, men ikke så utdypende som dette!
Vet at det er lett for andre å si mange fine ord, men å oppleve dette, er sikkert som natt - og dag!!
Ser at du har ei venninde som heter Tanja. Lurer på om jeg har hilst på henne på Spice Lakk i Brobekkervn. i Oslo, sammen med Arild? I såfall, hils så mye
Ønsker deg ALT godt!!
Beste hilsen fra
Steinar A. Drage

Kjære Bente.
Jeg gikk i klasse med Kåre Roger i et år når jeg begynte på Vilberg,
i 10 klasse..
Og han var en av di jeg fikk fortest kontakt med.
Han var en snill gutt som var lett og prate med..
Han var utrolig morsom og hadde alltid en glup kommentar på lur=)
Tenker mye på han, og synes det er tragisk det som har skjedd. kondolerer så mye
MVH Camilla Brun

Kjære Bente
Jeg gikk ett år i samme klasse som Kåre og han er en fin gutt.
Mange morsomme minner. Tragisk dette som er skjedd. Lykke til videre.
Varme hilsner fra Thea


Hej. Du ska veta att jag känner med dej ,det värsta som kan hända är väl att mista et barn.Har själv misst min dotter Carina för 10 år sedan, saknaden kommer att alltid finnas kvar,men det stora hålet som jag hadei min mage blir mindre, med åren.ska väl berömma dej för din fina hemsida. Kommer att hälsa på dej igen.
Berit Sandström

Hei,
jeg skjønner så godt din frustrasjon over barnevernet. Jeg har selv en datter som har vært i institusjon i drøyt to år nå, hun fyller 19 i mai i år.
Jeg sitter med nøyaktig de samme tankene om masse som du gjør, men jeg har lært etter hvert at det er barnevernstilsynet i den enkelte kommune som bestemmer hva institusjonene har lov til og ikke lov til i forhold til ungene. Det er fylkesnemnda og tilsynet som har problemer med å forstå at unger med rusproblemer ikke kan ha samme rettigheter, og ta ansvar for egne handlinger i samme grad som "frisk ungdom".
Bryter institusjonene disse reglene risikerer de å bli nedlagt, derfor er de egentlig bundet på hender og føtter når det kommer til å ta vare på ungene våre.
Vi som foreldre kan låse dører og sette oss på ungene våre for å holde dem unna farene der ute, men institusjonene har faktisk ikke lov til å gjøre dette. De kan heller ikke tvinge ungene til noe som helst, annet enn i form av belønning, privilegier og evt fjerning av disse igjen ved regelbrudd.

Når alt dette er sagt, så er det antakelig også sånn at de fleste unger som ender opp med rusproblemer har en eller annen diagnose de egentlig burde blitt utredet for og behandling for.
Min datter som har vært plassert i over to år, i et kollektiv som ble nedlagt nå til nyttår, har ventet på utredning for evt diagnoser hele tiden hun var der, uten at noe har skjedd.
Nå bor hun i et såkalt storkollektiv, der har hun vært siden januar, og utredningen kom igang med én gang. Hun hadde ikke ADHD som vi først antok, men muligens en lett form for schizofreni, eller i hvert fall en personlighetsforstyrrelse.
Dette viser at det er stor forskjell fra institusjon til institusjon og lederne ved de enkelte institusjonene. Denne utredningen av min datter kunne vært satt i gang for to år siden, men ikke noe skjedde.

Nå går det veldig bra med henne, selv om det har tatt lang tid og hun har vært på kanten av "game over" flere ganger.
Til sommeren er hun antakelig ute av institusjonslivet og kan begynne på botrening i egen bolig.

Jeg føler veldig med deg i sorgen over sønnen din, jeg skjønner så utrolig godt hvordan du har det. Jeg har selv gått utallige runder med barnevernet og institusjonen hun var plassert på - som var en utrolig feilplassering når vi nå ser det i ettertid. Men sånn er det - vi har antakelig ikke nok av den typen institusjoner som ungene våre faktisk trenger - min datter bodde i et ungdomskollektiv, som i det store og det hele ikke hadde stort for seg i det hele tatt. Det er ikke deres skyld at det har gått bra med henne.

Jeg håper du kommer videre med livet ditt og ønsker deg lykke til.

Fred i livet!

Aina


Hej ! Mitt namn är Hanna, och jag kände din son. Han var en sån lugn, snäll och skön kille. När jag fick höra detta så förstog jag inte att det var sant. Vet inte om jag förstår det än. Har läst historien du har skrivit, och blir förbannad när man inte får den hjälp man behöver, när man behöver det som mest. Jag beundrar hur mycket du har kämpat för din son, och hur bra relationen var mellan er. Med detta vill jag beklaga sorgen, och hoppas att du får det bra.
MVH Hanna i Sverige.


Sender deg et lite dikt jeg fant Bente.
Det beskriver kanskje noe av de følelsene du sliter med i sorgen.
 Mange klemmer fra meg til deg, glad i deg.

Et siste farvel
Av Marit Irene Jensen, 20.03.2003

En krans med hvite liljer
Et hjerte med to bånd
Vi savner deg du kjære
Ville heller holdt din hånd.

Så synger vi en salme
Og presten ber en bønn
Nå vil du hvile finne
Vår tapre lille sønn.

Vi hvisker trist farvel til deg
Og tørker tårer bort
Vi minnes alle sammen
At din tid gikk alt for fort.

Petra


Kjære Bente... Jeg har nå vært innom siden din en del ganger, og vær gang jeg ser bildene av Kåre Roger begynner jeg og gråte! Det har liksom ikke gått opp for meg enda, innbiller meg bare at han kansje skal være lengre borte i elverum, noe som ikke er tilfelle:( Vi får støtte hverandre igjennom disse tunge stundene å jeg synes du er sterk Bente.. Kjempe fint bilde av meg og Kåre Roger i sole da, får klump i halsen når jeg ser det, jeg er glad i deg jeg
 Mvh din venn Ida
 


Hei Bente!
Kondolerer så masse. Dette var hardt.
Håper du/dere finner en "ålreit" måte å komme videre på.
Varme hilsner fra Line


Dette var sterke saker vennen, jeg støtter deg i det du skal si, å jeg føler tapet med deg.
Du skal vite det at jeg vil være her for deg hvis du trenger en å snakke med.
Gid vennen, klem.
Tiger


Hei Bente.Jeg må starte med å få si at jeg føler virkelig med deg i sorgen. Ingen ord kan beskrive hva du føler og hva du har vært igjennom. jeg var heldig å fikk møte Kåre Roger igjennom din datter Lene. Jeg vet han var en blid kjekk gutt som dere alle var meget glad i. Du er en meget tøff oppegående dame som jeg tror mange ser opp til. Det at du nå enda klarer å stå på tross ditt store tap står det stor respekt av. Stå på Bente. Ikke gi deg... Jeg har selv slitt med rusprobler og vet godt hva du og Kåre Roger har vært igjennom. Så jeg gjentar: Stå på Bente. Denne saken som egentlig omhandler så mange trenger å komme frem i dagens lys!!!!!Mine varmeste tanker går til deg.
Varm klem fra Ann Helen.


jeg har sitti å lest brevet du har skrivi,jeg får helt vondt i magen av hva du virkelig har måtta gått igjennom,å slike plasser skal foreldre føle seg trygge på.nei d finnes ikke barnevern men heller barnefjern.jeg håper du virkelig klarer å ta rotta på dem, for detta må dem da jammen meg få svi for.stå på bente.. lykke til videre..krysser fingra for deg. masse varme hilsner fra anne grethe.

Hun gråter og gråter den unge mor.
Hun gråter og gråter sig ned.
Og ingen ting på den grønne jord
kan gi hennes hjerte fred.

Hun gråter istykker hver tro og bønn.
Hun gråter til natten tar slutt.
Hun gråter over sin lille sønn,
sin lille døde gutt.

Hun gråter istykker sitt eget liv,
Hun gråter sitt liv ihjel.
Hun gråter sig gammel og krum og stiv.
Snart gråter hun ut sin sjel.

Så kommer en natt, da står han der
på nakne, bløte føtter.
Skjønt alle vet jo at han er
i ro mellom rognens røtter.

Han står der søvnig og ser sig om,
han gnir sig med hånden i øyet,
så liten og lys i det mørke rum,
så kold og våt i øyet.

Og moren står opp; Jeg ventet deg!
Så er min sorg da slutt.
Så kom du da igjen til mig,
min lille døde gutt.

Da sier han: Mor, av all din gråt
blir jeg så kold rundt kraven.
Jeg får ikke sove når skjorten er våt
da ligger jeg våken i graven.

Jens Bjørneboe.

Klem fra Margrete


Kære Bente.
Tak for fordi du trods alt gav dig tid til at svare mig i min gæstebog,
det gør mig meget ondt at høre om din søn, og jeg sender dig mange varme tanker.
Mange hilsner fra Sonja.


Kjære Bente...
Jeg fant siden din via en annen gjestebok, Innlegget ditt fanget meg øyeblikkelig da du skrev at du hadde mistet sønnen din bare noen dager før du svarte i hennes gjestebok.
Må bare få si at du har min dypeste medfølelse... Ord blir så fattige i forhold til sorgen du går igjennom nå........Vit ihvertfall at jeg tenker på deg...
Klem fra Marita

Hei Bente
Kom over siden din..sånn plutselig bare.. Ble så møtt av ett bilde av en flott ung gutt som var blitt "revet bort" i en så ung alder.. Kjære deg du har min største medfølelse !!
Du har en flott side Bente... kommer tilbake til deg igjen ved en senere anledning !
Har lyst til og sende deg ett lite dikt som iallfall har gitt meg mye :
When tomorrow starts without me,
Don´t think we´re far apart.
For every time you think of me.
I´m right here....in your heart !
Klem fra Toril

Hej Bente,
Jeg har lige været lidt rundt på din hj.side.
Du har min dybeste medføelse med tabet af din søn, det er utrolig hårdt, jeg håber du kommer igennem det selv om det kan tage meget lang tid og føles meget meget svært at være dig.
Mange flotte billeder har du en fornøjelse at se på.

Mange hilsner og tanker går op til dig , Ruth

Hej Bente
Jeg kom lige forbi din side og ville lægge en hilsen. Det gør mig meget ondt, at du har mistet din søn og i så ung en alder. Jeg håber for dig, at du vender tilbage til livet igen, for komme over det, det gør du aldrig, der er ikke ord for den smerte, som altid vil være en del af dit liv fremover.
Mine tanker vil være hos dig.
Mange hilsner
Bente

Min dypeste medføelse Bente.
Tragisk tenker på deg.
Sylvi

Käraste Bente.
Beklagar din stora sorg, det är tragiskt att en så ung människa ska ryckas bort från oss.
Göm honom i ditt hjärta, och försök komma tillbaka till oss.
Många kramar från Bodil


 

Til toppen


 

Bente Norseth Mine Psp sider Home Psp-Morro

©BenteNMartinsen